photo small

Nieuwe sponsor

Trots kunnen wij u vandaag mededelen dat het Bronzen Schietspoel Toernooi een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden in de firma Valcke Bowling. Het Bronzen Schietspoel Toernooi is een van de oudste bowlingtoernooien van Nederland en al vele jaren een vaste waarde in de European Bowling Tour. Ooit begonnen als een klein toernooitje in de jaren 70 is het uitgegroeid tot een van de toptoernooien van Europa met voor komend jaar een met 50.000 euro gevulde prijzenpot.

Net zoals Bronzen Schietspoel is Valcke Bowling een vaste waarde in de bowling wereld. Reeds decennia lang is Valcke Bowling de exclusieve distributeur van Brunswick Bowling. Recent kwamen daar de merken Hammer, Ebonite, Columbia en Track bij. “Wij zijn heel trots onze naam te verbinden aan het mooiste bowlingtoernooi van de Benelux.” Zegt huidige CEO Henri Valcke. “Wij willen de bowlingsport, ook in moeilijke tijden blijven ondersteunen. Naast het tornooi, zullen we voor pro shops clinics organiseren ism Brunswick.”

Het Bronzen Schietspoel Toernooi zal de komende jaren als Valcke Bronzen Schietspoel Toernooi verder gaan. “We zijn zeer verheugd dat Valcke Bowling in deze moeilijke tijden de keuze heeft gemaakt om ons toernooi, en daarmee ook de bowlingsport via deze wijze te ondersteunen.” Aldus Luc Jansen.

Dolfijn | The Plays To Be

dolfijn binnenIn februari 2018 werd de nieuwe Dolfijn bowling officieel geopend. Enkele weken later konden deelnemers aan het Bronzen Schietspoel Toernooi al kennismaken met dit prachtige centrum.

24 banen met QubicaAMF scoresysteem en pinsetters, een nieuwe grote Dolfijn Proshop en het Dolfijn Training Center met video, Kegel Specto™ and Torch™. Het is DE plek voor alle sportbowlers uit binnen en buitenland!

Parkeren is mogelijk in de ondergrondse garage met plaats voor meer dan 100 voertuigen.

delay-permanent