shuttle

De organisatie van het Bronzen Schietspoel Toernooi heeft een shuttle service voor de deelnemers. De volgende diensten worden aangeboden:

 

Donderdag  -  Schiphol Pickup

Alleen op donderdag (24.02.2022) is het mogelijk om gebruik te maken van de shuttle service bij aankomst op Schiphol Airport in Amsterdam. Er zullen in principe twee ritten worden gereden. Spelers kunnen gebruik maken van de shuttle tegen een bijdrage van 20 euro p.p.

  • Shuttle 1: Vertrek vanaf Schiphol om 11.30u
  • Shuttle 2: Vertrek vanaf Schiphol om 18.00u

Na 17 februari zullen we alleen verzoeken voor een airportshuttle accepteren als deze binnen het bestaande schema kunnen worden ingepast.

 

Vrijdag > Maandag - Hotel Shuttle

Tijdens het Bronzen Schietspoel Toernooi zal er een shuttle rijden tussen het officiƫle hotel en Dolfijn | the plays to be. Deze dienst is gratis voor deelnemers en supporters die een hotelkamer hebben geboekt bij Van Der Valk Hotel Tilburg via het Bronzen Schietspoel Toernooi.

 

Zondag/Maandag - Airport Return

Naar behoefte zal op zondag en maandag de shuttle worden ingezet om deelnemers terug te brengen naar Schiphol. U dient dit zelf zo vroeg mogelijk aan te geven bij de chauffeurs. Deelnemers kunnen van deze dienst gebruik maken tegen een bijdrage van 20 euro p.p. Er is een maximum aan het aantal personen dat wij per rit kunnen vervoeren.

 

Om gebruik te maken van de Schiphol Shuttle kunt u een email sturen aan !

delay-permanent