Nieuwsbrief

  • Bowler ID
  • Hammer Bowling
  • Hammer Carbon Fiber
  • Viral Solid
  • Hammer Bad Intentions Hybrid

shuttleShuttle Service

De organisatie van het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi heeft een shuttle service voor de deelnemers. De volgende diensten worden aangeboden:

 

Donderdag  -  Schiphol Pickup

Op donderdag (4-2-2016) is het mogelijk om gebruik te maken van de shuttle service bij aankomst op Schiphol Airport in Amsterdam. Afhankelijk van het aantal spelers dat aangeeft van deze dienst gebruik te willen maken en de aankomst van de vluchten zullen er twee of drie ritten worden gereden. Spelers kunnen gebruik maken van de shuttle tegen een bijdrage van 10 euro p.p.

Na 24 januari zullen we alleen verzoeken voor een airportshuttle accepteren als deze binnen het bestaande schema kunnen worden ingepast.

 

Vrijdag - Zondag - Hotel Shuttle

Tijdens het toernooi zal er een shuttle rijden tussen Hotel De Postelse Hoeve en Dolfijn Bowling Tilburg. Deze dienst is gratis voor deelnemers en supporters die een hotelkamer hebben geboekt bij De Postelse Hoeve.

 

Zondag/Maandag - Airport Return

Naar behoefte zal op zondag en maandag de shuttle worden ingezet om deelnemers terug te brengen naar Schiphol. U dient dit zelf zo vroeg mogelijk aan te geven bij de chauffeurs. Deelnemers kunnen van deze dienst gebruik maken tegen een bijdrage van 10 euro p.p. Er is een maximum aan het aantal personen dat wij per rit kunnen vervoeren.

 

Om gebruik te maken van de Schiphol Shuttle kunt u een email sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

European Bowling Tour European Tenpin Bowling Federation Dolfijn Proshop Kegel Hammer Dolfijn Bowling Tilburg World Tenpin Bowling Association Kegel Training Center Europe NL Van Bezouw